lauantai 23. toukokuuta 2015

Aaarghh

Aivan mielettömän jumalattomat, HELVETILLISET sessiointihimot. En muista koska tää olis ollu näin pahana. Ja koska olisin viimeksi taistellut näin paljon. Tää on oikeestaan ollut jo tiistai-illasta asti päällä, oon vaan lykänny hetkillä eteenpäin ja keskiviikkona ainoa asia, jolla sain sen estettyä oli känni. Ja voi luoja kuinka olin sekaisin. Hain tosiaan lisää kaljaa, mut en niistä yhtäkään juonut. Ja olin niin vitun sekasin, että röökillä kaaduin ja tuli kunnon ruhje polveen. Sen jälkeen taisin istua pöntöllä noin 2 tuntia, pää polviin nojaten kun kaikki pyöri ja väsytti vaan niin etten jaksanut nousta. Kiitos siis sekakäytön. Pitää kyllä ens viikolla sanoa lääkärille, että lopetan sen lyrican kun ei siitä mitään hyötyä tunnu olevan ja poistuu houkutus käyttää niitä väärin. Niistä vielä tulee niin saatananmoisen huono olo, että hyi perse sentään.

Tää päivä piti vielä olla selvästi "normipäivä" eli ei oksentamista. Koska jos siskot haluu taas mennä vanhempien luo juoksuttamaan koiria niin ei oo kiva järkyttävän turvonnut naama ja todennäköisesti taas valtaisat verenpurkaumat ympäri poskia, vaikka ne saakin suht hyvin peitettyä. Ja aamulla olin vaan tyytyväinen kun on niin kauhee sää, ettei kauheesti houkuttele lähteä mihinkään kauppaan. Mut tää vaan pahenee koko ajan, vittu soikoon. En saa hetkenkään rauhaa kun kaikki mahdolliset ruoat pyörii päässä. En saanu eilenkään nukuttua päikkäreitä kun en saa aivoja hiljennettyä, yökin oli todella paska ja näin unta irtokarkeista. Nytkin väsyttää niin saamaristi ja päähän sattuu, mut en saa edes pidettyä silmiä kiinni kun mietinnät siitä jaksaisinko leipoa lähtee heti käyntiin. Ja kun ei tarvi välittää, etten sit jaksa urheilla.

Tuun hulluksi.

2 kommenttia:

  1. Ookko sä puhunu noista sun asioista terapiassa/lääkärille? En tiedä osaako ne auttaa, miten tälläsissä asioissa autetaan. Mutta kai joku pystyy jotain tehdä jos sä haluat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ne tietää kyllä. Siitä sh-polista on ollu puhetta.

      Poista

Anna tulla vaan, kommentit on kivoja!