torstai 23. lokakuuta 2014

unettaa

Oho, toinen päivä oksentamatta. Ja yllättävän kivuttomasti. Kännissä ja nälkäisenä tuli maanantaina vedettyä ja oksennettua, tiistai meni aika masentuneessa olotilassa ja vaan makasin, tänään kävin jopa kaupungilla. Ostin vihdoin gluteenijauhoja ja gramjauhoja, jotta voin tehdä seitania, jee. Eli jotain järkevääkin jopa saanut aikaiseksi. Jos ei olis ollu tekemistä, olisin varmaan taas kuluttanut päivän syömällä ja oksentamalla. Ja kun oli kauhee nälkä kun tulin kotiin ei oksentaminen ollut mitenkään kiva idea, joten vedin yli puoli kiloa ruusukaalta. Plus paprikaa, tomaattia ja porkkanaa. Ja törkeän ihana avokado. Alan vihdoin lievästi kyllästyä pelkkään peruskaaleen raakana. Huvittaa ehkä jopa kokkailla. Ilman oksentamista. ehkä.

Mutta kyllä vaan tuo vaaka taas vittuilee. Heti se numero tietenkin suuremmaksi menee kun syö.

Meen huomenna, tai siis tänään yhdeksältä, ton terapiasysteemin terapeuttien työnohjaukseen. Ehtisin sellaset neljä tuntia vielä nukkua. Tänäänkin meni kelloherätyksestä melkein 2 tuntia siihen, että pääsen ylös.

Tulipas herranjumala paskaa tekstiä. Mutta minkäs teet. Aivot ei toimi kun väsyttää. Näppäilykin on vitun vaikeeta, hienomotoriikka on ihan jumissa. Haluun nukkua. Ilman vammasia unia, jotka jää häiritsemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla vaan, kommentit on kivoja!