tiistai 10. maaliskuuta 2015

Vikakappaleet vois lopettaa

Vitun hirvee olo. Näin vaihteeksi. Tuntuu, että on koko ajan jollain tavalla huono olo. Pää on kipeä, silmiin sattuu, yököttää, heikottaa, huimaa, väsyttää. Ja on niin pirun kylmä koko ajan. Nytkin vaan hytisen peiton alla.

Mun näläntunne on jotenkin ihan sekasin. Aamulla kun herään on aivan karmaiseva nölkä. Mut on pakko juoda ensin kahvia niin se menee ohi. Sit aamupuuro naamaan, se menee hetkessä vaikkei enää nälkää tunnekaan. Sit tulee todella huono olo, päähän sattuu ja maha tuntuu hylkivän sitä. Alkupäivät menee sillai, että hoen päässäni, että pitäis syödä tarpeeksi nyt, ettei illalla tuu kauhee himo kaikkeen, mut kun ei sillai huvita syöminen. Toki voisin syödä, ainahan mulle ruoka maittais, mut en vaan oikein saa aikaiseksi. Ja ei tunnu nälkäiseltä. Päähän alkaa vaan sattua aivan törkeesti, tulee heikko ja ibhottava olo. Sit yleensä iltapäivällä oon tehny uuden satsin ruokaa ja syön sitä. Ja sitten vasta onkin nälkä. Nälkä, joka ei lähde vielä kolannekaan annoksen jälkeen vaikka maha on kyllä täynnä. Ja sit tulee taas huono olo ja heikotys. Makaan vaan ja vingun pääkipuani. Ja sitten ei päässä pyörikään mikään muu koko loppuiltana kuin syödyt kalorit, kellonajat, jäljellä olevat syömiset, lopullinen kalorisaldo. Ja nyt on monena iltana tullut syömisen jälkeen cielä lisävammasuutta mun olooni kun nenä menee kummallisesti tukkoon, eikä meinaa saada millään tarpeeksi happea. Niin kuin koko keho vaan kapinois ruokaa vastaan, vaikka olis hirvee nälkä. Eli silloin kun ei huvita syödä, putäis syödä ja sit kun on nälkä, ei saa syödä. En oikeesti tajua yhtään. Mussa on jotain helvetinmoista vikaa.

Ja niin, mainittakoon sekin, että oksensin taas eilen. Kun tuli jo siinä neljän aikaan yli 1700 kaloria täyteen. Tuskailin sen kanssa vähän aikaa kun en millään olis halunnu oksentaa, mut en yhtään voinu uskoa, että koko loppupäivä olis menny ilman, että kalorit olis noussu sinne kahteen tonniin. Ne on ny pyöriny reilussa 1800, enkä mä oo näköjään lihonut. Joten ei sen yli uskalla mennä. Varsinkin kun eilinen oli todella saamaton päivä taas vaihteeksi. Samalla sit kun kävin hakemassa röökiä, vähän leipää ja paketti jäätelöä. Paniikki vähän taas meinas tulla kun se oksennusrefleksi on todella lamaantunu. Vittu.

Väsyttää ihan hirveesti vaikka luulin nukkuneeni ihan hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla vaan, kommentit on kivoja!