lauantai 24. toukokuuta 2014

Kisakatsomossa

Tänään tulee "paastoherkkupäivä" eli en oikeastaan enää voi sanoa, etten olisi mitään syönyt. Eilen ja tänään on vaan alkanut tämä tuntua lievästi vaikealta ja rupesin himoitsemaan jääkiekkonaposteltavaa. Joten tänään xylitolsalmiakkisisuja, mehukeittoa ja oikein repäsin ja ostin (kalliita) sokerittomia karkkeja. Ja tässä tulee myös näppärästi natriumia, jota on tietenkin pakko vähän saada ja oon sen unohtanut kokonaan, sekin korjaantuu nyt. Laskeskelin kuitenkin, että vaikka vetäisin koko mehukeiton, koko sisuaskin ja kaikki karkit, plus jonkinlainen arvio kahvista ja purkasta, kalorit tulee olemaan vähän reilut 300. Joten ihan ok. Ja muutenkin pitää tosiaan vähitellen lisätä kaloreita ja ruokaa, ettei keho ja ruoansulatus saa jotain järkyttävää slaagia.

Nukkuminen on edelleen vaikeaa, nukahtaminen kestää hiton kauan, herään aikaisin ja laatukin on paskaa. Alan kyllä enemmän epäillä sitä duloksetiiniä, koska se essitalopraami vaikutti just tällä lailla ja ne on hyvin samantyyppisiä aineita. Sain toisen reseptin tätä varten, mutta se on taas sellainen väsyttävä ja rauhoittava masennus/ahdistuslääke eli todennäköisesti lisää ruokahalua niin en taida ruveta sitä syömään ellei ole ihan pakko. Essitalopraamihan vei multa unet todella pahasti, enkä mä kyllä sellaista kestä.

Huomennakin tulee kyllä jääkiekkoa, joten varmaan jotain jääkiekkoherkkua tulee. Limsaa ainakin. Ehkä sokeritonta Halvan salmiakkia, joka on ihan perkeleen hyvää.

Tuli hemmetin hyvä olo noista sisuista. Sai vihdoin pureskellakin jotain muuta kuin purkkaa. Oli äsken vielä tosi huono olo ja pelkäsin jo sortuvani johonkin oikeaan ruokaan. Mutta nyt ei enää okseta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla vaan, kommentit on kivoja!