tiistai 3. kesäkuuta 2014

Hmmm...

Tomaattimehua, bataattikeittoa ja raejuustoa. Ja vähän harmittaa vaikka tulikin hyvä olo ja arvioin kalorit alle viiteensataan. On kuitenkin ollut energinen ja ok olo muuten, juominen on vaan ällöttänyt todella pahasti. Ja todellakin on pakko juoda, mä juon vähintään kolme litraa vettä päivässä, se yleensä auttaa kaikkeen. Jotenkin epävarma olo, haluan syödä, mutta toisaalta en todellakaan.

Nukkuminen ei onnistu. Se ärsyttää kyllä todella paljon. Tänäänkin heräsin monta tuntia ennen kuin piti vaikka olin nukkunu vaan pari tuntia. Ja tuntuu taas, että näen unia vaan koko ajan, enkä kunnolla lepää. Vieläkään en kyllä suostu syömään mitään, mikä lisää ruokahalua. Läskeistä eroonpääsy on tärkeämpää kuin nukkuminen, vaikka tiedän, että unettomuus lisää ruokahalua ja stressihormonien eritystä.

Sipsit kummittelee mun mielessä koko ajan. Haluaisin vetää niitä vaikka joka päivä. Vaikka tiedän, että parin ekan kourallisen jälkeen ei edes maista mitään, kieli kuivuu ja tulee huono olo. Silti haluaisin vetää sellasen megapussin broawaytä. Mutta hiilarit pelottaa kyllä niin hitosti. Ainakin jos vetäisi kerralla ihan sikana, keho varmaan ottaisi kaiken ja muuttaisi rasvaksi kun ei ole niitä vähään aikaan saanut. Ja se, että hiilarit sitoo vettä ja paino nousisi sen mukana monta kiloa ja mä en vaan voi mennä enää seiskalla alkavaan lukuun, en vaan suostu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla vaan, kommentit on kivoja!