keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

"Se on psykosomaattista!"

Masentaa. Mulla oli just hyvä meno ton syömisen ja liikkumisen kanssa kunnes juhannuksena alkoi kauhea mahakipuilu. Tällä hetkellä se tuntuu liittyvän ylensyöntiin, vaikka juuri viime viikolla se oli toisin päin. Eli jos söin vähän vähemmän, sattui. Nyt lautasellinen puuroa on liikaa kerralla. Juurikin näin. En tiedä kuinka paljon tämäkin voi olla vaan päästä kiinni. En helkkari ymmärrä kun ei tässä todellakaan ole minkäänlaista logiikkaa, ei mitään järkeä. Tai hyvin mahdollisesti se on sekä fyysistä etää psyykkistä. Epäilen kyllä, että mun maha ei mikään huippukuntoinen varmaan ole kun on tullut tulehduskipulääkkeitä melko saatanan paljon vedeltyä. Ja todistetusti päässä vikaa, joten varmaan molenpia. Ja tuntuu, että kaikki paska mitä ei paljoa pitäisi syödä, on mahalle ok, kun taas salaatti sattuu. En olisi vielä hetki sitten uskonut, että fyysinen kipu saa mut näin lamaantuneeksi. Sitä on kuitenkin ollut eri muodoissa mulla aika paljon. Mä vaan makaan tässä kolmatta päivää peräkkäin sängyssä ja katon sarjoja. Tänään ei tosin ole sattunut, joten ehkä saisin mentyä kävelylle huomenna. Ehkä.

Haluaisin vaan niin kovasti viiltää. Mutta en uskalla edes kokeilla. en vaan halua epäonnistua. Nyt kun taas vaihteeksi tässä lihon, niin kuin joku syöttöporsas.

Ihme kyllä mitä pari lasillista viiniä tekee. Piristyin niin, että lähdin oikein kauppaan. Ja ostin lisää alkoholia! Oi onnea!

Kuka muuten tietää, mistä otsikko on? :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla vaan, kommentit on kivoja!