torstai 6. marraskuuta 2014

Oon tyhmä ämmä, juujuu

öö, niin sen viime postauksen julkasemisesta ehti kulua varmaan pari tuntia kun vetelin jo ne suklaat naamaan. Ja siinä kävi just niin kuin tiesin, että käy, ne vaan ei tullu ulos.

Taas alkoi vaihe, jolloin en jaksa välittää. Ihan sama vaikka tuhlaan rahaa ja hampaita. Ihan sama vaikka mun tekemäni ruoka onkin terveellistä. Ihan sama.

Eilen lähti pitkästä aikaa sillai yllättäen "vahingossa" syöminen lapasesta, jokin järjetön ruoanhimo vaan päällä monta tuntia. Viime aikoina oon pitkälti suunnittellut joka "session". Ei ollut muuta syötävää kuin ruokaa, joka oli melko mausteista ja siitä johtuen tosi kivanmakuinen ulos tullessa. Sen tekeminen vaati multa vaivaa ja aikaa. Se oli suht terveellistä ja ihan hyvää. Söin vaan koko ajan. Makeanhimoon ei ollut muuta kuin rusinoita ja kiiviskyr. Mutta ihanasti tuli ulos. On vaan pari kertaa ollut hemmetin vaikea saada kunnon yökkäyksiä aikaiseksi. Ärsyttävää.

Tänään olin taas kaupassa ja ylläri, tarjouksia. Pullaa ja jätskiä, joista kumpikaan ei ollut kovin hyvää. Ja taas varmaan kolmen ihmisen annokset ruokaa. Ja melko kauan sai niitä poistella.

Eli ei mitään uutta auringon alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla vaan, kommentit on kivoja!