sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Hups

Tein niin saatanan hyvää ruokaa, etten voinu lopettaa syömistä. Tuli vedettyä niin perskutan paljon ja tulin niin inhottavan täyteen, et aattelin sit samalla syödä lopun jätskin pakkasesta ja olipa mulla puoli levyä valkosuklaatakin, joten annoin vaan mennä. Ja oli hemmetin hyvää ja tuli ihanasti ulos, joten hyvä fiilis. Ja ei tarvinnu miettiä, että saako mahan tyhjäksi kun jätski tulee niin hyvin ulos ja kun söin sen suklaan jätskin jälkeen niin se jäi mukavasti siihen jätskin kohdille isoina klimppeinä, eikä ehtinyt sulaa ja upota ties minne. Osa ruoasta pois myös niin ei pitäis liiallisuuksiin nousta kalorit senkään takia. Jäätelö on kyllä ihana asia.

Lievästi ketuttaa se, että tänään piti olla normaali päivä, sain jopa liikutettua tätä ihrapersettäni sen verran, että kävin vähän kauempana kaupassa täyttämässä ruishiutale- ja kahvivarastoja. Sais nyt todella ruveta taas harrastamaan jonkinlaista liikkumista, ensin ny just pyöräilyä ja kavelyä ennen kuin viittin salille lähteä. Alan olla melko hyvin toipunu tästä flunssasta, mut kyllä tuo parinkymmenen minuutin pyörily sai olon taas aika nuutuneeksi, joten pitää rauhassa alotella taas liikkumista. Nyt vaan taas muutama yö menny aika huonosti, et senkin takia saa ottaa rauhassa ja antaa kehon palautua.

Ei oo kyllä pitkään aikaan tullu noin yllätyksellisen hyvää ruokaa tehtyä, et se jää himottamaan niin pahasti, ettei pysty lopettamaan. Varmaan ihan senkin takia, et se oli erilaista kuin yleensä. Uudemmat ruokatuttavuudet, kun ne on naminamia, jää jotenkin niin mieleen pyörimään, et ekan annoksen jälkeen pystyin huikeat 15 minuuttia kituuttamaan kun jo sorruin ottamaan lisää. Toki oli myös karsee nälkä, sellasta pitäsi yrittää välttää, ettei näin kävis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla vaan, kommentit on kivoja!