sunnuntai 8. helmikuuta 2015

pliiplääplöö, en keksi otsikkoo

Olipas paska päivä tänään. Vanhempien luona ja taas se perinteinen: juustokakkua kolme palaa. Kotona monen tunnin jälkeen oksennus ja tietenkin se juustokakku oli painunu suoraan johonkin pohjalle, tuli ylös vaan sitä oikeaa ruokaa, joka oli vielä tällä kertaa erityisen kevyttä. Vituttaa niin saatanasti. Ei se, että oksensin, yritin sentään, mutta se ettei se saakelin sonta tullut pois. Se oli sentään kookossokerilla tehty, ettei ihan sitä pahinta myrkkyä, mut sikana tietenkin rasvaa. Ja taas samalla kun syön ajattelen kaloreita ja sitä etten pääse oksentamaan pitkään aikaan. Ja silti vaan syön niin kuin mikäkin idiootti. Ahne läski. Sain taas äitiltä kommenttia, että oon laihtunut, mut ei kyllä pidä paikkaansa, mulla oli vaan pienemmät vaatteet kuin yleensä.

Lauantai sen sijaan oli hyvä päivä. Olin 45 minuutin pumpissa ja tein isommilla painoilla! Ja pystyin siihen!! Meni muutenkin tosi hyvin, varsinkin huomioonottaen sen mitä tein edellisenä päivänä. Tänäänkin olis ollu pumppi, mut laiskotti, enkä menny. Muutenkin väsyttää niin saatanasti, nukuin perkeleen huonosti viime yön. Iskin täs sentään hiusvärin päähän niin ei mee ihan hyödyttömäksi makoiluksi koko ilta. Se kun piti tehdä eilen mut en jaksanu.

Alkaa kyllä ottaa aivoon tää nukkumisen paskuus. Eikä se todellakaan auta syömisen kanssa. Pahimmat hiilarihimot on menny ainakin tällä erää ohi. Aloin vähän epäillä mun hormoniteoriaa, mut on sillä varmasti ainakin osansa kun tollai yhtäkkiä iskee kauheet mielihalut. Huono nukkuminen toki myös vaikuttaa, mut sitä on jatkunu jo niin pitkään, että tuntuu vähemmän epätodennäköiseltä, että se aiheuttais tollasta vaihtelua.

Joo, aika peruskamaa taas. Syöminen, oksentaminen, nukkuminen, liikkuminen. Eihän mulla muuta ole. Säälittävää.


2 kommenttia:

  1. Ei pitäis pitää rasvoi niin saatanallisena juttuna. Pysyypähä rasva-aineenvaihdunta paremmi päällä. Sama systeemi ku perus aineenvaihdunnaski
    Ja kuten sanoit ni , kookos. Ees jotai positiivist terveellist! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, ei se tosiaan pahinta mahdollista ollu. Ja en pidäkään rasvaa yhtä pahana kuin puhdistettuja hiilareita, mut niin vitusti kerralla, hyi. Mut kiitos taas ihan hitosti kun kommentoit :)

      Poista

Anna tulla vaan, kommentit on kivoja!