lauantai 16. elokuuta 2014

Jepulis

Haha, ruoka voitti mut ihan sata-nolla :D Enkä edes jaksa hermoilla. Varsinkin koska selvisin hyvin vähällä tuskalla, yllätyin koska söin ihan hirveän paljon kerralla, läski mikä läski. Joo, mahaa kivisti kun olin niin täynnä. Ja jos olisin kotona syönyt noin paljon, olisin oksentanut. Jonkin aikaa heikotti ja sydän hakkasi melkolailla, välillä tuntui, ettei jaksa edes seistä. Joten kyllähän se jonkinmoinen shokki systeemille oli, mutta olisin odottanut paljon isompaa reagointia. Mullahan oli oikein himovarovainen suunnitelma siihen kuinka siirryn takaisin normiruokaan.

MUTTA en aio tässä kyllä lihomaan ruveta, ei saakeli todellakaan. Söin kyllä liikaa ja myös sokerisontaa, joka ei edes oikeastaan ollut hyvää. Mutta huomenna paremmin. Suurin osa päivän sapuskasta oli kuitenkin hyvinkin terveellistä kamaa. Ja se terveellinen osa oli oikeasti todella hyvää. Mä oikeasti nautin siitä ruoasta, enkä kyllä muista koska viimeksi sellaista olisi tapahtunut. Nyt vaan pitäis todella saada tämä läskiperse liikkeelle.

Ja niin, munhan pitäisi opiskelemaankin ruveta. Kiva. En taida enää edes muistaa kuinka kursseille ilmoittaudutaan. Voi yök.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla vaan, kommentit on kivoja!