keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Tämä kipu ei ole ystävä

Mahatuska. Ja aika saakelin paha episodi. Kaikki oli hyvin hetken, pesin pyykkiäkin tänään. Kunnes taas täysin puskista, ilman mitään syytä, alkaa mahaan sattua. Se täyttyy ilmalla ja tuntuu polttavalta. Kolme kertaa oksensin ilmaa. Maha kramppas varmaan puolisen tuntia niin paljon, etten voinut olla suorassa. Kävelin kumarassa. Ja vinguin. Hitto. Viime viikollakin oli yksi päivä jolloin sattui selvästi enemmän. Silloin se meni vaan paljon nopeammin ohi. Joka päivähän se on vähän kyseenalainen. Varsinkin ensimmäinen kiinteä asia, jonka mä mahaani tungen on aina ongelmallinen. Nyt taas tuntuu, että sen ensimmäisen aterian täytyy olla tarpeeksi iso, muuten tuskaa. En tiedä onko mun maha vaan jotenkin niin fyysisesti herkkä ja kireä, että suurempi määrä pakottaa sen laajenemaan ja rentoutumaan, eikä sillä ole tilaa kehittää ilmaa ja kramppeja. Sen ensimmäisen aterian jälkeen määrällä ei ole väliä. Sen jälkeen maha on normaali. Eipä ole mitään hyötyä siitä mahansuojalääkkeestä ollut. Vittu ylläri.

Joo. Kauan tosiaan taas kesti toipua siitä. Tuo masentaa niin perkeleesti. Maha ja suolisto oli jotenkin niin herkillä, että jokainen liike tuntui pistävältä jossain kohdassa. Muutenkin on ollut huono olo ja oksettanut tosi paljon tänään. Ja huipannut. Kun mahakipu hellitti iski jäätävä päänsärky. Ja hetken halusin vaan pistää kaiken paskaksi ja mennä hakemaan kaljaa. Mutta asetin ittelleni päivämäärän, jolloin saan arvioida mun juomishimoani uudestaan. Ei mikään erityisen merkittävä päivä tai edes kovin kaukainen, mutta jokin vaan johon tähdätä. Kun nyt on vaan niin hyvin pysynyt kalorit kasassa, etten uskalla ruveta juomaan. Kun se tietenkin johtaa syömiseen ja seuraavakin päivä menee ihan hukkaan. Ja aivan niin kuin siitä olisi mitään hyötyä. Ja ei se alko mihinkään katoa.

Paasto tuntuu olevan parempi vaihtoehto kuin vähäinen syöminen. Ainakin tän päivän perusteella. Täytyy vaan ensin tuhota kaapista tuorejutut, siellä on vieläkin pari sipulia, avokado, juustonjämä ja kurkkua. Ja mulle on tosi vaikeaa heittää ruokaa pois. Se on vaan niin väärin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla vaan, kommentit on kivoja!